Kortgeleden heb ik eindelijk voor het eerst wat veganistische kazen besteld om te experimenteren in diverse gerechten waarvoor ik kaas nodig heb. Tot nu toe heeft mijn experiment zich echter beperkt tot het maken van toasti's. ;)
Omdat ik vandaag thuis werk, heb ik besloten om mijn lunch als eerste serieuze experiment te gebruiken.
Dit recept heb ik uit een Roemeens kookprogramma gepikt. Het is een combinatie van zout, zoet en zuur. ;) In plaats van de geitenkaas die ze gebruikten, heb ik dus mijn Creamy Sheese Spread gebruikt. Ik had niet al teveel verwachtingen, maar het resultaat vond ik toch verrassend lekker.
Ingrediënten
2 boterhammen
Creamy Sheese Spread
1 geroosterde paprika
1-2 vijgen
Bereiding
Voor het gemak heb ik een geroosterde paprika gebruikt uit het potje. Ik heb een paprika zo goed mogelijk droog gedept met keukenpapier en in dunne reepjes gesneden. Ik heb 2 vijgen in reepjes gesneden. Ik heb de boterhammen geroosterd.
Ik heb vervolgens de boterhammen (dun) gesmeerd met Creamy Sheese en op een boterham heb ik de reepjes paprika en vijgen gespreid. Ik heb de boterhammen op elkaar gelegd en door middel gesneden om het eetgemak te vergoten. ; )
Geen opmerkingen:
Een reactie posten