Vegetarische en vegan recepten die eenvoudig te maken en bovendien lekker zijn. Als men hoort dat ik vegetarisch en vrijwel vegan eet, vraagt men zich af wat ik überhaupt nog kan eten. Eigenlijk eet ik erg divers en erg smakelijk. Vroeger was ik de tegenpool van een keukenprinses. Tegenwoordig vind ik koken en spelen met smaken en aroma's een ontspannende (en vooral lekkere) hobby.

Aardappelsalade

Ik ben werkelijk dol op aardappelsalades in allerlei vormen en combinaties. Vooral op zomerse dagen eet ik ze bij het avondeten. Ze komen echter wel gedurende het hele jaar op mijn tafel en dan vooral in het weekend. Erg snel en makkelijk te maken, ze vullen goed en zijn erg lekker.








Ingrediënten 
gekookte aardappelen
1-2 rode ui
1 blik zwarte olijven 
(olijf)olie
zout, peper
verse dille en peterselie (optioneel)



Bereiding  
Snij de gekookte aardappelen in blokjes. Schil en hak de ui fijn. Meng de aardappelen, ui en olijven met een paar scheuten (olijf)olie. Bestrooi de salade met wat fijngehakte verse peterselie en/of dille. En voila...! Je lunch is klaar. Eet smakelijk!
Ik vind deze salade nog lekkerder smaken met stokbrood. ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten